Pravila o privatnosti 


Posljednji put ažurirana 29. listopada 2023. 
Datum stupanja na snagu 01. siječnja 2023

Ova Pravila o privatnosti opisuju pravila

Domidona informacijske tehnologije d.o.o.
H. Dunanta 1, Grad Zagreb, 10090, Hrvatska
e-pošta: privatnost@4mcad.com.hr
Telefon: 01 5585 266

na zbirci, korištenje i otkrivanje vaših podataka koje prikupljamo kada koristite našu web stranicu ( 4mcad.com.hr ). ("Usluga"). Pristupom ili korištenjem Usluga, pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših podataka u skladu s tim Privatnosti. Ako ne pristajete na isto, molimo vas da ne pristupate Usluzi niti je koristite.

Ova Pravila o privatnosti možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku bez svaku prethodnu obavijest i objavit će revidiranu Pravila o privatnosti na usluzi. Revidirana Politika će stupa na snagu 180 dana od trenutka kada revidirana pravila objavljuju se u Usluzi i vaš kontinuirani pristup ili korištenje Usluge nakon tog vremena predstavljat će vaše prihvaćanje revidirane Privatnosti Politika. Stoga vam preporučujemo da povremeno pregledajte ovu stranicu.

 1. PODACI KOJE PRIKUPLJAMO:

  Prikupit ćemo i obraditi sljedeće Osobni podaci o vama:

  1. Ime
  2. E-pošta
  3. Mobilan
 2. KAKO KORISTIMO VAŠE PODATKE:

  Koristit ćemo podatke koje prikupljamo o vama u sljedeće svrhe:

  1. Marketing/ Promocija
  2. Podaci o administraciji
  3. Zaštita web-mjesta

  Ako želimo koristiti vaše podatke za bilo koju drugu svrha, tražit ćemo od vas pristanak i volju koristite svoje podatke samo pri primanju pristanak, a zatim, samo u svrhe(e) za koji daju pristanak, osim ako smo dužni učiniti inače po zakonu.

 3. KAKO DIJELIMO VAŠE PODATKE:

  Nećemo prenositi vaše osobne podatke bilo kojoj trećoj strani bez traženja vašeg pristanka, osim u ograničenim okolnostima kako je opisano ispod:

  1. Analitika

  Zahtijevamo od takvih trećih strana da koriste osobne podatke koje prenosimo samo njima u svrhu u koju je prenesena i ne zadržati ga dulje nego što je potrebno za ispunjavanje navedene svrhe.

  Također možemo otkriti vaše osobne podatke za sljedeće: (1) u skladu s primjenjivim pravo, propis, sudski nalog ili drugi pravni proces; (2) za provedbu vaših sporazuma s nama, uključujući ova Pravila o privatnosti; ili (3) odgovoriti tvrdnjama da vaše korištenje Usluge krši sva prava trećih strana. Ako usluga ili naša tvrtka je spojena ili stečena s drugom tvrtka, vaši podaci će biti jedan od imovina koja se prenosi na novog vlasnika.

 4. ZADRŽAVANJE VAŠIH PODATAKA:

  Vaše osobne podatke zadržat ćemo kod nas za 90 dana do 2 godine nakon što korisnici ukinu svoje račune ili za kao Sve dok nam je potreban da ispunimo svrhe za koji je prikupljen kako je detaljno opisano u ovom Privatnosti. Možda ćemo morati zadržati neke informacije za dulja razdoblja, kao što su: vođenje evidencije / izvještavanje u skladu s mjerodavno pravo ili iz drugih legitimnih razloga poput provedbe zakonskih prava, prijevare prevencija itd. Preostale anonimne informacije i zbirne informacije, od kojih nijedna identificira vas (izravno ili neizravno), može biti pohranjeno na neodređeno vrijeme.

 5. VAŠA PRAVA:

  Ovisno o zakonu koji se primjenjuje, možda imate pravo na pristup i ispravak ili brisanje osobne podatke ili primite kopiju svoje osobne osobe podatke, ograničavanje ili prigovor aktivnom Obrada vaših podataka, traženje da podijelimo (priključak) vaše osobne podatke drugom subjektu, povući sve privole koje ste nam dali obraditi vaše podatke, pravo na podnošenje pritužbe sa zakonskim ovlastima i takvim drugim pravima što može biti relevantno u skladu s primjenjivim zakonima. Do Ostvarite ta prava, možete nam pisati na privatnost@4mcad.com.hr. Odgovorit ćemo na vaše zahtjev u skladu s važećim zakonom.

  Imajte na umu da ako nam ne dopustite da naplatimo ili obrađivati tražene osobne podatke ili povući privolu za obradu iste za potrebne svrhe, možda nećete moći pristupiti ili koristite usluge za koje su vaši podaci tražen je.

 6. KOLAČIĆI ITD.

  Da biste saznali više o tome kako ih koristimo i vaši izbori u vezi s tim praćenjem tehnologije, pogledajte naša Pravila o kolačićima.

 7. SIGURNOST:

  Sigurnost vaših podataka važna je za mi i mi ćemo koristiti razumne sigurnosne mjere kako bi se spriječio gubitak, zlouporaba ili neovlašteno izmjena vaših podataka pod našim kontrola. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, mi ne može jamčiti apsolutnu sigurnost i stoga ne možemo osigurati ili jamčiti sigurnost svih podataka koje nam prenesete I to činite na vlastitu odgovornost.

 8. VEZE TREĆIH STRANA I KORIŠTENJE VAŠIH PODATAKA:

  Naša usluga može sadržavati poveznice na druge web stranice kojima mi ne upravljamo. Ova pravila o privatnosti ne bavi se politikom privatnosti i drugim prakse bilo koje treće strane, uključujući sve treća strana koja upravlja bilo kojom web stranicom ili uslugom koji mogu biti dostupni putem poveznice na Usluga. Savjetujemo vam da pregledate pravila o privatnosti za svako web-mjesto koje posjetite. Imamo nema kontrole i ne preuzima odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili prakse bilo koja web-mjesta ili usluge trećih strana.

 9. SLUŽBENIK ZA PRITUŽBE / ZAŠTITU PODATAKA:

  Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s obrada dostupnih podataka s nama možete poslati e-poštu našem službeniku za pritužbe na Domidona IT, H. Dunanta 1, E-pošta: privatnost@4mcad.com.hr. Riješit ćemo vaše nedoumice u skladu s primjenjivim zakonom.