CADprofi Mechanical

Program pomaže u dizajniranju mehaničkih i građevinskih projekata u 2D.

CADprofi Mechanical

CADprofi Mechanical

Program pomaže u dizajniranju mehaničkih i građevinskih projekata u 2D. Aplikacija sadrži opsežan set standardiziranih dijelova pripremljenih na temelju nacionalnih i međunarodnih standarda. Također je moguće crtati i uređivati ​​tehnološke sheme, kao i hidrauličke i pneumatske sustave.

Za koga je namjenjen dodatak?

CADprofi je dodatak za GstarCAD program namjenjen posebno za inženjere strojarstva. Mehanički modul opremljen je opsežnim skupovima standardiziranih dijelova, čelične armature i drugih proizvoda od čelika temeljenih na lokalnim i međunarodnim standardima. Modul uključuje vijke, podloške, matice, zglobove, zakovice, klinovi, L-barove i dijelove koji se koriste u dizajnu za proizvodnju topline i drugim uređajima. Izuzetni dijagram i blueprint editor znatno olakšava stvaranje crteža vodovoda i pneumatskih instalacija.

inženjer strojarstva
Maksimalna kompatibilnost

Maksimalna
KOMPATIBILNOST

Deseci tisuća korisnika iz cijelog svijeta već su odabrali CADprofi paket. To je razlog zašto u svakoj novoj verziji našeg softvera uvijek vodimo računa o očuvanju potpune kompatibilnosti s ostalim CAD aplikacijama. 

Stotine standarda

Stotine
STANDARDA

CADprofi Mechanical program opremljen je opsežnim nizom standardiziranih dijelova, konstrukcije uređaja, čeličnih spojnica i ostalih čeličnih proizvoda, hidrauličkih i pneumatskih predmeta, marki kao i drugim elementima temeljenim na lokalnim i međunarodnim standardima.

Optimalno kompatibilne

Optimalno
KOMPATIBILNE

Naše se aplikacije automatski konfiguriraju da budu optimalno kompatibilne s bilo kojim odabranim CAD programskim okruženjem ( GstarCAD, AutoCAD, ARES Commander,BricsCAD, IntelliCAD i mnogi drugi). Crteži stvoreni u CADprofi potpuno su kompatibilni s DWG i DXF formatima i mogu se uređivati ​​u bilo kojoj CAD aplikaciji bez potrebe za pokretanjem i korištenjem našeg softvera.