4M koristi IntelliCAD platformu za BIM

CAD & BIM inovacije od 1986

4M pruža AEC zajednici napredna inženjerska rješenja od 1986. Godine 2000., 4M se pridružio ITC organizaciji kao član osnivač, nudeći dizajnerima, arhitektima i inženjerima jeftino CAD rješenje zasnovano na IntelliCAD-u (4MCAD) dok je bio istovremeno izgraditi paket naprednih BIM vertikala (4M BIM Suite) na vrhu IntelliCAD motora.

FineHVAC je korišten za projektiranje Qatar Foundation Stadium za FIFA Svjetsko prvenstvo 2022.

FineHVAC je korišten za projektiranje Qatar Foundation Stadium za FIFA Svjetsko prvenstvo 2022.

FineHVAC je korišten za dizajn nekoliko stadiona i atletskih objekata, od kojih je jedan bio Olimpijski stadion u Ateni prije dva desetljeća. Nedavno je korišten za dimenzioniranje HVAC instalacija za Qatar Foundation Stadium, mjesto domaćina nadolazećeg FIFA Svjetskog prvenstva 2022.™ i jedan od glavnih sportskih kompleksa u Kataru.

Što je Quick Property u CAD-u i kako ga koristiti?

Što je Quick Property u CAD-u i kako ga koristiti?

Properties palette, koju može otvoriti CTRL +1, prikazuje parametre i svojstva objekata. Neki korisnici mogu pronaći nepotrebna svojstva koja zauzimaju puno prostora za crtanje.

Uputa kako doći do serijskog broja sa kojim je aktivirana vaša verzija GstarCAD

Kako bi došli do GstarCAD aktivacijskog serijskog broja koji koristite  potrebno je otvoriti GstarCAD program.

BIM, što je to?

Što je BIM?

BIM (Building Information Modeling) i GstarCAD je inteligentan proces temeljen na 3D modelu koji arhitekturi, inženjeringu i građevinarstvu (AEC) daje uvid i alate za učinkovitije planiranje, projektiranje, izgradnju i upravljanje zgradama i infrastrukturom

Što je CAD?

Što je CAD?

Dizajn potpognuto računalom (CAD Computer-aided design) je korištenje računalnih sustava (ili radnih stanica) koje pomažu u stvaranju, modifikaciji, analizi ili optimizaciji digitalnog dizajna.