Finesani 3m

Program za projektiranje sanitarne instalacije

4M predstavlja novu verziju FINE 19 s izvanrednim novim značajkama i sposobnostima. 4M FINESANI kombinira dizajn i izračune u potpuno integriranom okruženju, obavljajući sve potrebne izračune za bilo koju sanitarnu instalaciju izravno iz crteža i generirajući sve studijske rezultate: listove izračuna, tehnička izvješća, popis materijala i troškova, kao i sve konačne crteže (prikaze planova, dijagrame ploča, detalje) potpuno ažurirane.

Jednostavan prelazak

Najjednostavniji prelazak za CAD korisnike na BIM softver za sanitarne instalacije

U FINESANI možete stvoriti svoj BIM projekt u 2D ili 3D korištenjem vrlo jednostavnih 2D naredbi koje su poznate svakom CAD korisniku, kao što su polilinije, smanjivanje, produživanje, hvatanje entiteta, kopiranje. FINESANI kombinira najnapredniju BIM tehnologiju i izgled sličan AutoCAD-u kako bi vam pomogao brže i lakše crtanje vašeg projekta i mreža.

Crtajte u 2D i dobijte sve 3D automatski

Fine SANI uključuje sve alate potrebne za crtanje zgrade u 2D ili 3D, ali ako vam to ne treba, jednostavno možete umetnuti 2D DWG crtež tlocrta kao pozadinu i fokusirati se na sanitarnu instalaciju. Također možete koristiti naše CAD značajke za brzo crtanje zidova.

Za nastavak cjevovodnih izračuna nije potrebno crtati zgradu u 3D s BIM objektima, ali to je moguće učiniti u samo nekoliko klikova. Izračun i dizajn su nezavisni moduli: ako imate jednostavan projekt, možete koristiti samo izračunski modul da unesete samo podatke u tablicu i nastavite s izračunima.

Ako želite crtati zgradu u 3D, jednostavno se trebate usredotočiti na tlocrte koristeći inteligentne i parametarske objekte iz AutoBLD izbornika. Možete definirati zidove, otvore, ploče, stepenice i još mnogo toga u samo nekoliko klikova, a Fine SANI će vam izgraditi 3D. Jednostavno dvostruko kliknite na bilo koji objekt da biste prikazali njegova svojstva za modificiranje. Imate sve potrebne alate za stvaranje ili modificiranje BIM modela bez korištenja drugog vanjskog softvera.

FINESANI nudi najjednostavniji prijelaz za CAD korisnike na BIM softver za sanitarne instalacije.

Alternativno, također možete otvoriti projekt stvoren s bilo kojim drugim 4M BIM softverom i nećete morati crtati zgradu. Možete na primjer otvoriti projekt stvoren s IDEA Architecture.