O 4M tvrtki

4M je jedan od prvih proizvođača CAD i BIM softvera za arhitektonske, inženjerske i građevinske projekte još od 1986. godine.

4M BIM Suite je najnoviji proizvod koji nudi inovativna rješenja za BIM industriju, zasnovana na snažnim CAD motorima koji podržavaju DWG format datoteke i omogućavaju laku integraciju s AutoCAD-om®.

4M BIM softver je pristupačan, jednostavan za korištenje i brz za učenje, što smanjuje troškove migracije i povećava produktivnost.

4M ima preko 80.000 zadovoljnih kupaca u više od 65 zemalja širom svijeta, koji se oslanjaju na kvalitetu i pouzdanost naših proizvoda i usluga, koje pruža mreža naših strateških partnera, distributera i preprodavača.

Naša vizija je da ostanemo na čelu tehnološkog razvoja i da nastavimo pružati vrhunski CAD i BIM softver koji zadovoljava potrebe naših korisnika i tržišta.

Internacionalnost

4M je globalna tvrtka koja ima prisutnost u više od 50 zemalja kroz svoje podružnice, podružnice i centre za obuku.

4M softver je višejezičan i podržava 12 jezika, a koriste ga deseci tisuća aktivnih korisnika u više od 65 zemalja diljem svijeta.

Naša rješenja su stalno poboljšavana zahvaljujući konstruktivnim povratnim informacijama koje primamo od svjetske AEC zajednice, što nam omogućuje da ostanemo na čelu BIM tehnologije.

Pionir u BIM-u od 90-ih

4M je vodeća tvrtka u području BIM-a s cjelovitim skupom BIM alata za arhitekturu i inženjerstvo koji su pokrenuti 1993. godine. 4M BIM Software je prepoznat kao BIM rješenje koje nudi najjednostavniji prijelaz za korisnike AutoCAD-a jer jedino oni koriste DWG kao svoj izvorni format datoteke i imaju sličan izgled i osjećaj kao AutoCAD.

4M-ova napredna informacijska tehnologija zgrada, ne temelji se samo na njihovom geometrijskom podatkovnom modelu, već na pravoj BIM strukturi, koja uključuje pametne objektne entitete: građevinski entiteti i mep komponente su pametni objekti koji su izvorno definirani unutar CAD motora, sadržeći logičke informacije zajedno s pametnim algoritmima. Ovaj koncept dizajna omogućuje korisniku niz jedinstvenih prednosti koje proizlaze iz sljedećih značajki:

  • CAD funkcije koje se izravno primjenjuju na objekte, što rezultira brzim i učinkovitim okruženjem za modeliranje
  • Logičke funkcije koje olakšavaju proces modeliranja.
  • Operacije prikaza i odabira u vrlo visokim brzinama
  • Savršena integracija CAD objekata i komponenti proračuna
  • Sinergijska integracija vertikala unutar kolaborativnog okruženja

4M BIM Suite je uvijek ispred konkurencije. Usporedite sami i vidite razliku.