FINE LIFT

Program za izradu dizajn dizala i kalkulacije

Korištenjem pametne i fleksibilne tehnike, FINELIFT omogućava potpune izračune i detaljne crteže za različite vrste dizala (elektromehanička ili hidraulična) u vrlo kratkom vremenskom roku. U stvarnosti, studija s konačnim crtežima se praktički generira u nekoliko sekundi. Sustav FINELIFT sastoji se od dvije komponente koje međusobno sinergistički djeluju: komponente za izračune te CAD komponente.

Fine LIFT

JEDNOSTAVAN PRELAZAK

Najlakša promjena za CAD korisnike u BIM i program za dizajniranje dizala

U Fine LIFT-u možete stvoriti svoj projekt jednostavno definiranjem osnovnih parametara dizala i odabirom odgovarajuće opreme iz programskih knjižnica. FineLIFT kombinira BIM tehnologiju najnovije generacije i izgled i osjećaj sličan AutoCAD-u kako bi vam pomogao da brže i lakše nacrtate svoj projekt.

Samo popunite podatke i dobijte sve automatski

Fine LIFT uključuje sve alate koje trebate za obavljanje potrebnih izračuna te automatsko generiranje cjelokupnog seta crteža dizala sa svim konstrukcijskim detaljima.

Nacrt zgrade u 3D-u s BIM objektima nije potreban za nastavak dizajna dizala, ali ga možete stvoriti u nekoliko klikova. Izračun i dizajn su neovisni moduli, a posebno za Fine LIFT uvijek počinjete od modula izračuna budući da se detaljni crteži automatski generiraju izravno iz rezultata izračuna.

Maksimalna kompatibilnost s AutoCAD-om

Za razliku od drugih BIM softvera za dizala, Fine LIFT proizvodi datoteke izravno u DWG-u i uključuje značajke za pretvorbu složenih BIM objekata koji se ne mogu vidjeti u CAD softveru u jednostavne vektore koji se mogu dalje uređivati u AutoCAD®-u. Stoga je dijeljenje 2D ili 3D datoteka s drugim stručnjacima mnogo lakše.

Uključuje i CAD softver

Ovaj softver za dizala uključuje sve značajke 4MCAD-a, našu alternativu AutoCAD®-u. Dobivate 2 softvera u jednom, možete i dalje koristiti CAD za uređivanje nekih DWG crteža dok koristite našu BIM tehnologiju za povećanje produktivnosti kada radite na većini svojih projekata. Barem se možete osjećati sigurno i migrirati na BIM u svom vlastitom tempu.

DIZAJN

Pametno projektiranje dizala

Za razliku od drugih BIM softvera, moderna BIM tehnologija u Fine LIFT-u ne utječe na brzinu, upravo suprotno: samo trebate unijeti podatke projekta i softver će obaviti ostalo.

Opsežna knjižnica elemenata

Fine LIFT uključuje opsežne knjižnice elemenata (vodilice, žice, kolutovi, motori, klipovi, pumpe, dovodne cijevi itd.) s definiranim parametrima i tehničkim karakteristikama. Ove knjižnice također se mogu proširiti dodavanjem novih komponenti od strane korisnika.

Ažuriranje crteža iz izračuna

Nakon obavljenih izračuna, možete ažurirati crteže iz izračunskog modula, a zatim unijeti specifične pojedinosti koje želite prikazati o svakom crtežu (npr. vrsta vrata, topologija strojarnice itd.).

KALKULACIJE I IZRAČUNI

Izračunajte vašu instalaciju dizala

Modul izračuna FineLIFT-a usko surađuje s tehničkim crtežima dizala. Izračuni se provode prema najnovijim standardima EN81-20 i EN81-50, kao i CIBSE 2010 analizi prometa.

Izračunajte i generirajte crteže

Komponenta izračuna FineLIFT automatski generira cijeli set crteža potrebnih za opis instalacije u detaljima razine izgradnje. Izračuni se temelje na europskim standardima EN81-20/50 koji su široko prihvaćeni diljem svijeta.

Svi rezultati u nekoliko klikova

FineLIFT izračunava svu potrebnu opremu (npr. vrsta vodilica, karakteristike i dimenzije vozila, promjeri zatezača, snaga motora itd.), kao i popis materijala, tehničke opise/specifikacije i druge rezultate, u samo nekoliko klikova.